За хотела

Хотелът се намира на комуникативно място в близост до центъра на София. Има удобен транспорт до Софийски Университет “Св. Климент Охридски” и е само на десет минути от храм-паметника “Александър Невски”, Руската църква и много други забележителности, които се намират в центъра на града.

Да прекарате няколко дни в София, за да разнообразите културният си живот с театър, опера или балет би било чудесно, нали? А Хотел Акорд е удобно място, където можете да отседнете.
Театър “София”, Малък градски театър “Зад канала”, “Национален етнографски музей”, Младежки театър “Николай Бинев”, “Националната опера и балет” и още много театри и музеи, които си заслужава да се посетят, се намират само на 3 километра от хотела.

Ако сте футболен запалянко и ви се иска да гледате поредното дерби на стадион “Герена”, Хотел Акорд е перфектното място, където да се настаните. Намира се само на 300 метра от стадиона.

Заповядайте в Хотел Акорд и когато решите да отделите един уикенд за шопинг. Нашият хотел се намира в непосредствена близост до един от най-големите търговски центрове - “Сердика Център”. Там можете да се редвате на разнообразието от над 210 магазина! Какво по-хубаво от това да прекарате един следобед в покупки и забавления и след това да се отпуснете в удобството и уюта на Хотел Акорд?