Емануела: Бъдете себе си

05.01.2018

Емануела стартира 2018 година с пожелание към своите почитатели да бъдат открити и най-вече себе си през Новата година.

“Посрещнете Новата Година с истината в очите, а не като някои хора, криейки себе си зад фалшиви истини! Бъдете себе си!“, написа изпълнителката в официалната си страница във Facebook, а феновете побързаха да харесат призива и на свой ред отправиха пожеланията си към нея.

Емануела е една от любимите звезди на почитателите на поп фолка и е сред най-желаните гости в нощните клубове. И в празничната нощ певицата бе специален гост на Новогодишно парти в столичен хотел, където се изяви като истинска сватовница. 
Емануела успя да помогне на млад мъж да направи предложение за брак на своята любима. Малко преди да излезе да поздрави присъстващите в изисканата бална зала на хотела певицата получила странна молба от младия мъж, който й обяснил, че толкова обича приятелката си, че иска да й предложи точно в този празничен момент да се обвържат в свещен съюз завинаги. Емануела веднага се отзовала и съдействала на влюбения младеж. Тя го повикала на сцената заедно с приятелката му, където той паднал на колене и поискал ръката й. Препълненият салон на хотела избухнал във възторг, когато любимата отговорила с “ДА” на предложението.

Източник: planeta.tv