Да получиш най-желаното ДА в навечерието на Новата година?

02.03.2018

Казват, че на Коледа стават чудеса, но нашите приятели от FlyEvents ни разказаха една приказна история, която доказва, че и Новата година е не по-малко магическа.

Главните герои - Александър и Вероника неслучайно избират да посрещнат Новата 2018-та в сърцето на София на едно от най-бляскавите партита в Paradise Center.

Два месеца по-рано Александър изготвя брилянтен план, в който въвлича и организаторите на партито. Планът включва не само едно незабравимо посрещане на годината, но и неустоимо предложение, на което неговата любима Верноика не може да откаже.

Следвайки предварително изготвения сценарий, включващ измислена томбола, Сашо и Вероника се озовават на сцената, в ролите си на случайно изтеглени печеливши, които трябва да получат награда. Е, наградата ще я помнят цял живот. Най-изненадващо, Александър пада на колене - нетърпелив и повече от готов да зададе онзи специален въпрос, за който всяка жена мечтае. За щастие, неговата любима му подари своето ДА на прага на 2018-та и го направи несравнимо щастлив.

Щастието им трогна повече от 2000 гости, които съпреживяха и аплодираха тяхната любов. А пък нас ни вдъхнови и ни накара да се размечтаем... Вижте историята на Александър и Вероника тук:  


Източник: dama.bg