Корпоративни клиенти


Уважаеми дами и господа!

От името на управата и екипа на хотел „Акорд” бих искала да отправя предложение към вас, с което да поставя изцяло във ваша услуга уменията и опита на своя състав от професионалисти в сферата на хотелското, ресторантьорско и конферентно обслужване.

Хотел „Акорд” е разположен на минути от идеалния център на град София. „Акорд” е и един от малкото хотели в близост до основни пътни и транспортни артерии на София без това да се отразява на тишината и спокойствието на гостите. Предлагаме лесен достъп до летището, централната железопътна гара и централната автогара на столицата.

Хотел „Акорд” разполага със 110 легла в различни видове стаи за настаняване – единични, двойни, тройни, луксозни и апартаменти – обзаведени с всичко, което модерният хотелски стандарт изисква, както и безплатен интернет. Имаме и две конферентни зали, подходящи за провеждане на обучения, семинари, конференции и медийни събития, голям и удобен охраняем паркинг.

Цените за корпоративни клиенти, които предлагаме, се постарахме да съобразим със затруднената финансова ситуация в страната. Стремим се да бъдем коректен партньор, доказвайки го вече шест години, затова условията при нас са подходящи за всякакъв бюджет, както за командировките и бизнес пътуванията, така и за конферентните събития. Плащанията може да бъдат осъществявани изцяло по банков път, с цел по-добър контрол и удобство при планирането на разходите.

За да получите повече информация, моля пишете ми на manager@hotel-akord.com или позвънете на 0897933233.  

В очакване на ваши въпроси и коментари оставам с уважение

Сашка Нинева
Управител
тел: 0897933233